Elämän seuraavia siirtoja olemme miettineet itsekin – milloin ilolla ja innolla, milloin pelolla ja ahdistuksella. Koulutusten, teorioiden ja kirjojen takana maistuu siis meidänkin kielellämme elämän suola. Tutustutaan!

Mikko Isotalo

Kognitiivinen psykoterapeutti, Psykiatrinen sairaanhoitaja, Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Yrittäjän ammattitutkinto

Mikolla on kokemusta yli 20 työvuoden ajalta akuuteista kriisitilanteista, eripituisista hoito- ja psykoterapiasuhteista sekä niin toistuvista kuin kertaluonteisistakin konsultaatioista. Tuohon ajanjaksoon mahtuu yksilötyötä ja työryhmien kanssa toimimista eri rooleissa ja verkostoissa. Mikolla on kokemusta työelämän suurista muutoksista ja ilmiöistä niin yksilö- kuin työryhmätasollakin, rivityöntekijänä ja yrittäjänä. Keskeisenä päämääränä Mikolla on asiakkaan omien voimavarojen löytäminen, tunnistaminen ja tukeminen. Kahden korvan ja yhden suun suhde on tasapainossa. Vapaa-aikaansa Mikko viettää mielellään musiikin parissa. Kitara pysyy hänellä kohtuullisen hyvin kourassa.

Meri-Tuulia Isotalo

KM, Ratkaisukeskeinen valmentaja / coach

Meri on oppimisen ja kehittymisen mahdollistaja. Hän on työskennellyt koulutusalan muuttuvissa ja monipuolisissa tilanteissa, verkostoissa ja tiimeissä, myös useissa kehityshankkeissa eri rooleissa. Meriä on luonnehdittu mm. kannustavaksi, ymmärtäväksi ja kekseliääksi. Merin luotsaamassa lukupiirissä on kirjojen teemoina itsensä johtaminen, elämäntaito ja bisnes. Vapaa-aikanakin Meri lukee ja kuuntelee paljon kirjoja, listalta löytyy niin palauttavaa kuin kehittävääkin kirjallisuutta.

    Ollaan yhteydessä

    Jos koet, että haluaisit miettiä seuraavaa siirtoasi yhdessä, lähetä meille viesti niin järjestetään se.


    Shopping Cart