Tilaus- ja toimitusehdot

Seuraava siirto Oy (3215864-6) myy valmennustuotteita ja -palveluita.

Tilaaminen ja asiakastiedot

Tutustu näihin toimitusehtoihin, sivustomme tietosuojaselosteeseen ja toimituksissa huomioitaviin asioihin. Tilatessasi pyydämme sinua laittamaan rastin ruutuun, jossa vakuutat tutustuneesi em. tietoihin.

Kaikki henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti. Lue tarkemmin tietosuojaselosteesta. Maksaminen ja maksutavat Maksunvälittäjänä verkkokaupassa toimii Verifone (BlueCommerce). Maksutapoja valittavanasi on monipuolisesti:

  • Suomalaisten pankkien verkkomaksu
  • Visa ja MasterCard luottokortit
  • Visa Electron
  • Mobiilimaksutavat MobilePay, Siirto

Muista aina tutustua valitsemasi maksutavan ehtoihin, niihin saattaa liittyä myös muita kuin yllä mainittuja kuluja! Yritysasiakkaita voimme laskuttaa myös suoraan, kysy lisää yhteydenotto@seuraavasiirto.fi.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tutustu tilausvahvistukseen ja ilmoita välittömästi, jos siinä on virheitä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet Seuraava siirto Oy:n verkkokaupassa valittuasi toimitustavan, ennen tilauksesi lähettämistä. Toimitamme tilaukset Postin Postipakettina. Lähetämme tuotteen/tuotteet Postipakettina. Toimituskulun näet ennen tilaustasi verkkokaupan kassalla.

Toimitustapana nouto: Nouto erikseen sovittavana ajankohtana osoitteesta Sähköttäjänkatu 2B, 00520 Helsinki. Mikäli ostaja ei ilmaannu sovitulle paikalle sovittuun aikaan, kauppa raukeaa. Force majeure -tyyppiset tilanteet selvitetään ostajan ja myyjän välillä.

Toimitusaika

Toimitusaikamme Suomeen ovat tilausajankohdasta ja toimitustavasta riippuen yleensä 2-3 päivää. Ylivoimainen este voi joskus meidänkin kohdalle osua ja aiheuttaa ylimääräistä viivästymistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassa tai tilauskohtaisesti suoralla sähköpostilla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa tilauksen, tee peruutusilmoitus, jossa on nimesi, tilausnumero, palautettava tuote sekä tilinumerosi, ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen yhteydenotto@seuraavasiirto.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Itse tuote sinun tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuksen lähetyskustannukset ovat sinun vastuullasi. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Maksamme palautettuja tuotteita vastaavan summan tilillesi 14 päivän kuluessa alkuperäiskuntoisen tuotteen palautumisesta myyjälle.

Palautusosoite:
Seuraava siirto Oy
Sähköttäjänkatu 2B
00520 Helsinki

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Meille palautunutta, lunastamatta tai noutamatta jätettyä pakettia, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, säilytämme kahden kuukauden ajan. Toimitamme sen pyynnöstäsi uudelleen, mutta veloitamme ennen uudelleenlähetystä sekä palautuskulun että uuden lähetyskulun. Kahden kuukauden säilytysajan jälkeen tavara menee kiertoon emmekä hyvitä sitä enää. Mahdollisuus uuteen noutoon (nouto toimitustapana) neuvotellaan erikseen.

Ongelmatilanteet

Jos toimituksessa tai tuotteessa on mielestäsi mitä tahansa vikaa, tulee sinun ilmoittaa siitä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllämainittuun osoitteeseen tai sähköpostilla yhteydenotto@seuraavasiirto.fi.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle. Postin Postipaketti saapuu noutopisteeseen yleensä 1-3 vuorokaudessa. Toimituksen hintaan ei sisälly vakuutusta.

Posti ilmoittaa sähköisesti, kun pakettisi on noudettavissa. Postipakettien säilytysaika on 7 päivää Postin palvelupisteissä ja automaateissa. Tämän jälkeen paketti palautuu meille. Noutamatta jättäminen ei vastaa palautusta. Lähilokerossa säilytysaika on vain 2 päivää, jonka jälkeen meille tulee tieto ja mahdollisuus noutaa paketti 2 päivän kuluessa. Yleensä emme voi tätä tehdä, vaan yritämme vielä muistuttaa sinua noudosta. Jos paketti tämän jälkeen on noutamatta, Posti toimittaa sen Suomen Löytötavarapalveluun.

Shopping Cart